Oud Hollandsch Spelletjesprogramma 

Ook dit jaar hebben we hilarisch leuke spelletjes voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar, waaronder 'Muizen Meppen', 'Kralingsche Koningskus sjoelen', het 'Willem Ruis Spannende Spiraalspel' en het 'grote Ted de Braak Stokkenvangspel'. De spelletjeskaart geeft ook eenmalig toegang tot onze Zweefmolen!

De Oud Hollandsche Spelletjes vinden plaats tussen 12.00-14.00 uur. De hulp van vrijwilligers is hierbij onmisbaar, geef je dus snel op via onze site of meld je aan bij 1 van de bestuursleden van de OVRO.

Natuurlijk zijn er -naast het spelletjesprogramma- gedurende de hele dag veel andere activiteiten voor jong, maar zeker ook voor de wat oudere kinderen op het terrein! Doe een dansje in de Silent Disco, ga Krat stapelen,Sumo worstelen of stap in een Bubble Bal!

Spelletjeskaarten

Alleen met een spelletjeskaart kunnen de kinderen deelnemen aan het spelletjesprogramma. De losse spelletjeskaarten zijn er alleen voor leden van de OVRO en ze zijn € 2,50 per kind. U kunt de spelletjeskaarten bestellen via ons ledenbestand (klik hier of op 'login" op deze website). U heeft van ons per email een login en wachtwoord ontvangen. Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan op wachtwoord vergeten en vul vervolgens bij Login en emailadres beide keren uw emailadres in.  

Omdat de capaciteit van de spelletjes gelimiteerd is geld hiervoor OP=OP. De kaarten kunt u op Koningsdag afhalen bij de informatiebalie van de Oranje Vereeniging op het terrein.

De reservering zal komen te vervallen op het moment dat de festiviteiten geen doorgang vinden. Uiteraard zal er dan ook geen automatische incasso na Koningsdag plaatsvinden. Reserveer de kaarten dus gerust!

Lid worden kost slechts € 15,00 per jaar per gezin. De betaling van het jaarlijkse lidmaatschap wordt februari via een automatische incasso afgeschreven. Indien u nog geen lid bent van de OVRO kunt u dat via deze site worden.

 NB: DE SPELLETJES WORDEN VOLLEDIG OP EIGEN RISICO GESPEELD

 

 

Oranje Vereeniging Rotterdam Oost, p.a. Margriet Kapiteijn, Vijverlaan 44, 3062 HL Rotterdam, e-mail info@ovro.nl, ING bank NL54INGB0000475706

X