Lid worden van de Oranje Vereeniging


Lid worden kost slechts € 15,00 per jaar (per gezin). In 2013 zijn wij gestart met een lidmaatschapsadministratie, wat inhoudt dat het lidmaatschap van de OVRO wordt aangegaan tot wederopzegging. De reden van het invoeren van dit systeem is onder meer dat wij de toekomst van dit unieke evenement willen waarborgen. De betaling van de jaarlijkse bijdrage voor het lidmaatschap wordt in februari via een automatische incasso afgeschreven.

Ook voor gezinnen waarbij de kinderen te jong of te oud zijn voor de spelletjeskaarten of andere buurtgenoten die het initiatief van een jaarlijkse festijn op het Mecklenburgplein ondersteunen, staat het lidmaatschap van de OVRO open en zou het zeer gewaardeerd worden als u zich als lid aanmeldt.

Spelletjeskaarten voor de kinderen
De spelletjeskaarten zijn er alleen voor de kinderen van de leden van de OVRO en bedragen € 2,50 per stuk. Heeft u zich opgegeven voor het 
lidmaatschap, dan ontvangt u van ons een login en wachtwoord waarmee u in ons ledenbestand de spelletjeskaarten kunt bestellen.

De reservering zal komen te vervallen op het moment dat de festiviteiten geen doorgang vinden. Uiteraard zal er dan ook geen automatische incasso na Koningsdag plaatsvinden. Reserveer de kaarten dus gerust!

 

nu_lid_worden_knop

Oranje Vereeniging Rotterdam Oost, p.a. Margriet Kapiteijn, Vijverlaan 44, 3062 HL Rotterdam, e-mail info@ovro.nl, ING bank NL54INGB0000475706

X