De Oranje Vereeniging Rotterdam Oost


Voor leden, door leden

De Oranje Vereeniging Rotterdam Oost (OVRO) is al sinds 1925 in volle glorie aanwezig in de vorm van een jaarlijks terugkerend kinderfeest in Kralingen. Al 95 jaar staat de OVRO garant voor een feest vol met tradities en het staat altijd in het teken van het “vermaeck” van de kinderen. Daarnaast wordt door de Oranje Vereeniging Rotterdam Oost deelgenomen aan de jaarlijkse kranslegging in de wijk op 4 mei.


Als lid van de OVRO maakt u het mogelijk dat wij ieder jaar weer voor een uniek buurtfestijn kunnen zorgen. Alleen met voldoende leden kunnen wij ons Kralings Koningsdag-karakter behouden! 

Lidmaatschap Oranje Vereeniging
Lid worden kost slechts € 15,00 per jaar (per gezin). Sinds 2013 heeft de Oranje Vereeniging een lidmaatschapsadministratie wat inhoudt dat het lidmaatschap van de OVRO wordt aangegaan tot wederopzegging. De reden van het invoeren van dit systeem is onder meer dat wij de toekomst van dit unieke evenement willen waarborgen. De betaling van de jaarlijkse bijdrage voor het lidmaatschap wordt in februari via een automatische incasso afgeschreven. Bent u nog geen lid dan kunt u zich hier aanmelden.

Spelletjeskaarten voor de kinderen
De spelletjeskaarten zijn er alleen voor de kinderen van de leden van de OVRO en bedragen € 2,50 per stuk. Het aantal spelletjeskaarten is – vanwege het kleinschalige karakter van het evenement – gelimiteerd en onze verwachting is dat het wederom dit jaar niet mogelijk zal zijn om op Koningsdag zelf nog spelletjeskaarten te kopen. Wij raden derhalve iedereen aan uw reservering van de spelletjeskaarten via ons ledensysteem te bestellen. De kaarten kunnen op Koningsdag zelf worden afgehaald bij de informatiebalie van de Oranje Vereeniging.
 

Vrijwilligers gezocht
We zijn nog steeds op zoek naar ouders, familieleden, broers en zussen die bereid zijn een uurtje te helpen bij een spelletje voor de kinderen. Een kleine moeite, groot plezier!

 

Oranje Vereeniging Rotterdam Oost, p.a. Margriet Kapiteijn, Vijverlaan 44, 3062 HL Rotterdam, e-mail info@ovro.nl, ING bank NL54INGB0000475706

X